sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Nobody spoil my fun

Pakko sanoa, että samanlainen hehkutus vaa jatkuu näistä tän viikon keikoista. Jex Thoth ja Baby Woodrose oli jotain ihanaa. Piste. Yltiöpäisen karismaattisia ja vahvoja esiintyjiä. Jex varsinki on kova mimmi kainalokarvoineen. Olin iha myyty. Wautsi.
Woodrose oli taas tunteita nostattava kokemus. Etenkin, kun Lorenzo tuli pälyilemään ja vinkkailemaan silmää tupakkapaikalla. Wuuu...taisin kikattaa kuin pikku likka.
 Tanssittiin siellä edessä ihan täysillä koko keikka läpi, jonka jälkeen olo oli kuin läpimärällä pesusienellä, josta joku puristaa nesteet ulos. Mahtavaa! Odotukset oli korkealla, mutta ne ylitty aika rutkasti. Toivottavasti pian uudestaan! Uusin levykin tarttu vihdoin messiin.

Uusi tuttavuuskin löytyi. Heavy Tigerin typyjen noustessa lavalle ainakin mun mielenkiinto heräs. About itseni ikäiset nuoret ruotsalaiset alko vetämään vähän rock'n'rollia! Oli iha sairaaan hyvä meininki. Setin jälkeen oli pakko mennä vähän palvomaan heitä ja laulaja heittikin siitä hyvästä mukaan pinssit.
Ekaa kertaa tuli nähtyä myös Flaming Sideburns, jonka kitaristi itseasias myi mulle kahvia koko edellisen työharjotteluni ajan. Weird. No mutta oli kuitenkin hyvä keikka heiltäkin! Siinä vaiheessa oli pakko jo alkaa vähän sheikkaa tail featherii.

 Kauheasti palo rahaa tällä viikolla. Onneks en joutunu maksaa Sleepin keikasta nii pääsin niillä rahoilla tsekkailemaan noi kaks settiä. Nyt vois vaa ens viikon syödä kaurapuuroa ja lukita korvansa kaikelta kivalta menolta...vaikka oliskin taas pari hyvää iltamaa jo tiedossa. Olis ihan kiva saada nyt äkkii työvuoroi duunista helvettiiii.

Ysäri paskiainen. Joumatamou!
 Btw olin iha unohtanu et Brian Jonestown Massacre ja Weedeater on tulossa kans vierailemaan kesällä! coool. Lisäksi venailtavana kuumille kesäpäiville näillä näkymin on Acid King, ZZ-top ja Ozric Tentacles + ehkä Tuska festarit, mikäli nyt pääsen sinne ilmaseks kuvaajana frendin messii. Hope so, koska Saint Vitus ois kova nähä uudestaa!


ps. strobo ja psykevalosetit on ollu kovassa käytössä! rakkaita terveisiä myös poliiseilta.
pps. sitara on maailman seksikkäin soitin, hammondin lisäksi tietenkin.
ppps. oon oikeesti vähä pissapää


Nyt suitsukkeet palamaan ja tee kiehumaan!
Strobobailuterveisin:
Sipe

9 kommenttia:

 1. : DD mua naurattaa niii ne poliisit....ihan ku ois ollu jotku teinikotibileet : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha niinpä :---D ''strobo pois..JA MIKO VAATTEET PÄÄLLE''

   Poista
 2. oot täydellinen sitä mä vaan...

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle haaste ! :)
  http://desireforthefuture.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista